swe
fin


Gate - kampauksia, lävistyksiä, tatuointeja

Haastattelussa viime vappuna avatun parturikampaamon toinen omistajista, Mika Tarvainen. Hän isännöi trendikästä liikettä yhdessä toisen hiusalan taitajan, Tia de Godzinskyn kanssa. Liike on avara ja hyvällä maulla, ilman turhia prameiluja sisustettu. Taustalla soi sopivalla äänenvoimakkuudella keskustelua ajatellen rento taustamusiikki. Kampaamon puolella on kolme asiakaspaikkaa ja lisäksi tiloihin kuuluu erillinen huone lävistysten ja tatuointien tekoa varten. 09.12.2002
..>>now with: less calories

Tee-se-itse: bilekuteet

Sinä + ompelu = täysin mahdoton yhtälö? Ihailetko usein ihmisten itsetehtyjä, täysin uniikkeja vaatteita, muttet uskalla haaveillakaan vääntäväsi itse jotain? Itsetehdyt bilekuteet eivät ole enää mahdoton yhtälö!

Ompelu on itselleni yksi rakkaimmista harrastuksista, istuinhan jo pienenä äidin ompelukoneen takana ja katsoin kun neula liikkui maanisesti eteenpäin. Siksi koulun käsityön tunnit olivat lemppareitani, mutta tiedän paljon ihmisiä jotka myös vihasivat niitä. Mutta miten sitten päästä takaisin ompelun kiehtovaan maailmaan josta ilkeä käsityönopettajatäti on kerran karkoittanut?

Ensinnäkin, tehtävä vaate/asia ei välttämättä näytä siltä miltä sen kuvittelit näyttävän. Onnistun itse harvoin tekemään juuri sellaisia vaatteita mitä suunnittelin, osittain sen takia että minulla ei ole minkäänlaista koulutusta alalle (esim. kaavoitukseen olen kehittänyt omat metodini). Joskus ompeluksesta tulee paljon hienompi mitä odotin, joskus taas viskaan sen kaapin perälle.

Tästä päästäänkin seuraavaan asiaan: käsityöt eivät aina onnistu. Osasta ompeluksiani on tullut niin kammottavia, että ne makaavat kaapin pohjalla tai ovat joutuneet toisen vaatteen raaka-ainee ..>>ELIOT NESS // BEAT BOX
every wednesday 21-23
95.2Mhz @ Radio Helsinki

the technoshow on earth
www.radiohelsinki.fi
Mainosmyynti : http://www.whiterabbit.fi