swe
fin


Ian Pooley@Helsinki Club 01052005

Helsinki Clubilla kuullaan Sunnuntaina 1. Toukokuuta dj:tä, joka on ollut etunenässä yhdistämässä teknoa houseen; nimeä, jonka voi huoletta lausua samassa lauseessa supertuottajien Armand van Helden, Basement Jaxx, Roger Sanchez ja Dj Sneak kanssa. Ian Pooley luetaan valitsemansa ammatin arvostetuinpien joukkoon, joka voi luoda tanssi-hitin kuin tyhjästä.
05.04.2005
..>>

RANK 1 SUOMEEN (www.rank-1.com) // BACKLASH 01

Hollannin suurimpiin trance-tuottajiin kuuluva duo 'Rank 1'
saapuu Suomeen keikalle marraskuun 27. päivä. 17.08.2004
..>>

Uuden Musiikin Festivaali - UMF 6.-7.8.2004, Suomen Turussa

UMF on lahja Sinulle, joka haluat festivaalilta enemmän ja hyvää. UMF on syntetisaattorirobottien ja orgaanisten tiskijukkien laatutakuupaketti, joka valtaa Turun (Lounais-Suomi) elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kaksi täyttä päivää mahtavaa ja hyvää musiikkia. Yhteensä yli 50 tuntia musiikkia! 26.07.2004
..>>

Goldie Suomeen

Drum´n bass tyylisuunnan ehdottomaan kärkikaartiin kuuluva Goldie saapuu Suomeen marraskuussa. 03.10.2003
..>>

STEALTH UNIT @ Koneisto, Klubi YleX, 26.7.2003

Suomen yksi tunnetuimmista drum'n'bass-organisaatioista, Stealth Unit, on jälleen tänä vuonna mukana Koneisto-festivaaleilla rankemman rumpubasson ystävien iloksi. Klubi YleX:iä lauantai-iltana järisyttää britti"tuuttaajien", Baronin ja Frictionin (Renegade Hardware, Trouble on Vinyl) lisäksi liuta kotimaisia uuden koulukunnan Dj'tä, sekä energisistä live-keikoistaan tunnettu KOE-bändi vierailijoilla höystettynä.

14.07.2003
..>>

Koneisto 2003

Tanssikengät tanssijalkaa. Koneisto 2003 iskee kuukauden päästä. Vuoden odotetuin elektronisen musiikin tapahtuma kotimaassa ja koko pohjolassa on taas hyvin lähellä. 27.06.2003
..>>

Vikaa Koneistossa?

Koneisto 2002 oli jälleen vuoden ehdottomasti loistavin tapahtuma elektronisen musiikin alalla Suomessa. Kokonaisuutta varjostivat ainoastaan pienet käytännön ongelmat. Accesss.org sai vastauksia Koneistoa kohtaan esitettyyn kritiikkiin festivaalin pääpromoottorilta Jaakko Parkkarilta. Jaakko kertoo myös muutamalla sanalla ensi vuoden Koneistosta. 21.12.2002
..>>

Nick Warren, Screen, Kaivohuone 23.11.2002, Helsinki, Finland (by Homegrove)

Lauantaina 23.11.2002 Nick Warren vihdoin palasi Screeniin puolentoista vuoden tauon jälkeen. Missasin tuon progetrance duo Way Out Westin toisen puolikkaan edellisen keikan Kaivohuoneella huhtikuussa 2001 ja nyt pidin huolen, että kalenterissani ei ollut muuta merkintää kuin N.W @ Screen tuon päivän kohdalla.
04.12.2002
..>>now with: less calories

Red Bull Music Academyyn Seattleen etsitään osanottajia juuri nyt!

Kansainvälinen dj:lle, tuottajille ja muusikoille suunnattu tapahtuma Red
Bull Music Academy järjestetään tänä vuonna Seattlessa Yhdysvalloissa.

Kaupungista ovat ponnistaneet musiikkimaailmaan muun muassa Jimi Hendrix ja Quincy Jones. Red Bull Music Academy pidetään kahdessa kahden viikon jaksossa, joihin molempiin poimitaan 30 eri musiikkityylejä edustavaa tiskijukkaa, tuottajaa ja muusikkoa eri puolilta maailmaa. Tapahtuman aikana osallistujilla on mahdollisuus paitsi oppia toisiltaan ja huippuluennoitsijoilta, myös näyttää taitojaan Seattlen klubeilla. Tapahtuma järjestetään 6.–18.11. ja 27.11.–9.12.2005.

Red Bull Music Academy järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Aiempina vuosina isäntäkaupunkina ovat toimineet muun muassa Berliini, Rooma, New York, Dublin, Sao Paulo ja Kapkaupunki. Vuosien varrella tapahtumassa ovat jakaneet kokemuksiaan legendat kuten Bob Moog, Bernard Purdie, Juan Atkins, Carl Craig ja Gilberto Gil. Musiikillisesti tapahtumassa liikutaan räpistä elektroon ja jazzista teknoon.

..>>ELIOT NESS // BEAT BOX
every wednesday 21-23
95.2Mhz @ Radio Helsinki

the technoshow on earth
www.radiohelsinki.fi
Mainosmyynti : http://www.whiterabbit.fi