swe
fin


RANK 1 SUOMEEN (www.rank-1.com) // BACKLASH 01

Hollannin suurimpiin trance-tuottajiin kuuluva duo 'Rank 1'
saapuu Suomeen keikalle marraskuun 27. päivä.

Rank 1 kokoonpano aloitti toimintansa vuonna 1997. Siitä lähtien he ovat olleet suurimpien trance-hittien taustalla Hollannissa. He esiintyvät säännöllisesti pääartistina Hollannin suurimmissa konemusiikkitapahtumissa, jossa yleisöä on kymmeniä tuhansia, sekä ympäri maailmaa Yhdysvalloista Japaniin, Suomesta Istanbuliin.

Heidän edellinen pitkäsoittonsa, ID&T levy-yhtiöllä julkaistu "Symsonic" DVD+CD on myynyt ympäri maailmaa kymmeniä tuhansia kopioita. Ja single "Awakening" myi välittömästi kultaa julkaisunsa jälkeen.

Kokoonpanossa on mukana Piet Bervoets ja Benno De Goeij. De Goeij on Suomen nuorisolle tuttu "Alice Deejay" projektista, joka oli muutama vuosi sitten suuressa suosiossa myös Suomessa. Rank 1:n suurimpiin hitteihin kuuluu "Airwave", "Breathing", "Such is Life" ja "Awakening".now with: less calories

Red Bull Music Academyyn Seattleen etsitään osanottajia juuri nyt!

Kansainvälinen dj:lle, tuottajille ja muusikoille suunnattu tapahtuma Red
Bull Music Academy järjestetään tänä vuonna Seattlessa Yhdysvalloissa.

Kaupungista ovat ponnistaneet musiikkimaailmaan muun muassa Jimi Hendrix ja Quincy Jones. Red Bull Music Academy pidetään kahdessa kahden viikon jaksossa, joihin molempiin poimitaan 30 eri musiikkityylejä edustavaa tiskijukkaa, tuottajaa ja muusikkoa eri puolilta maailmaa. Tapahtuman aikana osallistujilla on mahdollisuus paitsi oppia toisiltaan ja huippuluennoitsijoilta, myös näyttää taitojaan Seattlen klubeilla. Tapahtuma järjestetään 6.–18.11. ja 27.11.–9.12.2005.

Red Bull Music Academy järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Aiempina vuosina isäntäkaupunkina ovat toimineet muun muassa Berliini, Rooma, New York, Dublin, Sao Paulo ja Kapkaupunki. Vuosien varrella tapahtumassa ovat jakaneet kokemuksiaan legendat kuten Bob Moog, Bernard Purdie, Juan Atkins, Carl Craig ja Gilberto Gil. Musiikillisesti tapahtumassa liikutaan räpistä elektroon ja jazzista teknoon.

..>>ELIOT NESS // BEAT BOX
every wednesday 21-23
95.2Mhz @ Radio Helsinki

the technoshow on earth
www.radiohelsinki.fi
Mainosmyynti : http://www.whiterabbit.fi